London guide
England.no forside | London Fakta | London Kart | Overnatting / hotell | Severdigheter | Shopping | Flybilletter | Restauranter | Musical | Fotball
 

 

Musical i London

Musical i London
 
 
 

Musicals og London hører sammen! Man kan nesten ikke komme hjem fra London uten å vært på musical. Og det er slett ikke bare hardbarka musikalfantaster som trives på musical i London. Stemningen, showet og selve teateret er noe vil kan garantere at faller i smak hos de aller, aller fleste.

Men det er mange feller å gå i hva gjelder musical i London. England.no gir derfor gode råd med på veien her:

Billetter: La oss slå det fast med en gang: billettprisene på musicals i London svinger voldsomt, og de er ofte ikke lett å bli kloke på. Når teppet går opp for forestilling, er det garantert noen i salen som har betalt dobbelt så mye for billetene som sidemannen, og fire ganger så mye som de på bakerste rad.

Plassering: Generelt er det svært store prisforskjeller ut fra plassering i salen. De første radene er mange ganger så dyre som de siste. Vårt tips her er å gå for en plassering og en billettkategori "midt-i-laget". For mens de første radene er overpriset, ser man av og til faktisk bare halve scenen fra de bakerste.

Booking / kjøp av billett: Mange velger å forhåndsbestille billett til musicals i London. Med hensyn til at du da har alt klart før du reiser, er dette greit. Men det er ofte store summer å spare ved å vente med å kjøpe billett til du har ankommet London.

Restbilleter: I Leicester Square finner man en hel gate med boder som selger "restbilletter" til musicals. Og her er det fritt fram for pruting og forhandlinger, noe som ofte fører til stor stemning og høyt temperament. Faktisk er det enkelte som synes prosessen med billettkjøp her er vel så gøy som selve musicalforestillingen. Generelt blir billettene her billigere jo kortere tid det er igjen til forestillingene, og ofte kan de på slutten gå for en brøkdel av ordinær pris. Om du er fleksibel på tidspunkt for musicalforestiiling, anbefaler vi på det sterkeste å kjøpe billettene i Leicester Square. Ikke bare kan det bli mye billigere, men du får også med en spesiell opplevelse på kjøpet.

Hvilke musicals går? London Theatre finner du en god oversikt over hvilke musicals som spilles i London til enhver tid. Det kan være greit å sitte hjemme i ro og mak og bestemme seg for hvilken musical man vil gå for, isteden for at diskusjonen kommer mens man er i London.
 
 
 
Populære London-søk på nett:

 

   
Billig hotell i London
Det er dumt å betale for mye! England.no hjelper deg å finne billig hotell i London.
Billige flybilletter til London
Vi hjelper deg å finne de billigste flybillettene til London. Her er det penger å spare!
Leiebil i England
Generelle tips om leie av bil i London-området/England finner du her.
Været i London
Vi gir deg her siste oppdatering av London-været, samt langtidsvarsler.
 
     
     

Enda en side fra MG.no!

Utgiver: Martin Granum