London guide
England.no forside | London Fakta | London Kart | Overnatting / hotell | Severdigheter | Shopping | Flybilletter | Restauranter | Musical | Fotball
 

 

London hotell

Hotell i London
 
 
 
London har blant verdens høyeste hotellpriser, men det være mye å spare om man kjenner triksene. England.no gir deg råd og tips om hvordan nettopp du skal få billigst og best mulig overnatting...
 
Booking: Vær ditt eget reisebyrå! Du sparer mye på å booke ditt London-hotell selv, og samtidig er dette en morsom og fin oppladning til turen. Men det er ikke likegyldig hvor du booker hotell, for det er store prisforskjeller mellom ulike bookingtjenester på nettet. England.no anbefaler følgende gode og trygge bookingtjenester på nettet: Hotels.com, Booking.com, Bedfinder, Supersaver, ebookers.
 
Standard: Standarden på hoteller i London er ikke helt den samme som vi er vant med her hjemme. Et hotell i London med like mange stjerner som et hotell i Norge, har ofte en noe lavere standard. Faktisk mener mange at 3 stjerner i London tilsvarer 2 stjerner i Norge. Dette kan være greit å ha i bakhodet når du booker ditt London-hotell! Store, internasjonale hotellkjeder har ofte nokså lik standard på tvers av landegrensene, og velger man et hotell i London fra en slik kjede, vet man i større grad hva man får enn om man velger et lite, ukjent hotell. Ulempen med dette er at man mister sjansen til å oppdage de små, ukjente hotell-perlene som det også finnes mange av i London.
 
Beliggenhet: Selv om et hotell har adresse i London, betyr dette slett ikke at det er et hotell midt i sentrum. Byområdet rundt London er enormt stort, og mange av hotellene i utkanten ligger langt unna selve bykjernen hvor man finner shopping- og fornøyelsestilbudene. Husk å sjekke på kartet hvor et hotell faktisk ligger før du booker! Det er imidlertid et poeng at prisen går ned hvis du beveger deg ut fra selve bykjernen, og således kan man få langt mer for pengene i utkanten av byen. Derfor kan det ofte være greit å satse på hotell litt utenfor de verste trykkområdene - under en forutsetning: at hotellet ligger i gangavstand fra en Tube-stasjon (det mest velfungerende transportsystemet i London).
 
Frokost: Endel hoteller i London har ikke frokost inkludert i overnattingsprisen. Sjekk dette. Generelt kan det sies at "continental breakfast" ofte er dårlig på engelske hoteller, så her går du ikke glipp av mye hvis denne ikke er inkludert. "Full english breakfast" holder deg derimot gående i mange timer, og er mer å trakte etter. Om hotellet ikke har frokost inkludert, finnes det mange kafeer og puber som tilbyr frokost.
 
Tidspunkt: Prisene på hotell i London varierer som i alle andre byer etter etterspørselen. Derfor kan det være penger å spare på å legge ditt London-opphold til et tidspunkt med minst mulig hotell-belegg. Generelt går det et prisskille ved påske på overnatting i London; mens vår og sommer betyr høy pris, kan reisekassen vare lenger om man legger Londonppholdet til høst/vinter. Siden London er en populær weekend-by, er det også penger å spare på både flyreise og hotell om man har mulighet til å legge oppholdet til ukedager isteden for en helg.
 
 
 
Anbefalte nettsteder for booking av hotell i London:
 
Hotels.com London Man bør aldri bestille hotell før man har sjekket denne bookingtjenesten. Hos Booking.com finner man svært ofte markedets aller laveste priser. Hotels.com London Topp 10-spesial bør sjekkes ut. Her finner man spesialtilbud på 10 utvalgte London-hoteller som med jevne mellomrom skiftes ut.
Booking.com London Her er det enkelt å finne ditt favoritthotell! Booking.com tilbyr å sortere hotell i London etter ulike kriterier. For eksempel kan man få opp lister med hoteller rangert etter tidligere gjesters tilbakemelding om hotellet, rangert etter avstand eller rangert etter popularitet.
Bedfinder London God tjeneste som anbefales for budsjett-overnatting i London. Lar deg i hotellsøket sette maksimumgrense for pris du ønsker å betale for hotellet..
Supersaver London Man kommer ikke utenom Supersaver i oversikten over bookingtjenester. Tilbyr ofte svært god pris på hoteller/pakkereiser.
ebookers London Også ebookers kan ha gode tilbud på hoteller i London, og anvbefales et besøk før du booker.
 
 
Populære London-søk på nett:

london

   
Billig hotell i London Det er dumt å betale for mye! England.no hjelper deg å finne billig hotell i London.
Billige flybilletter til London Vi hjelper deg å finne de billigste flybillettene til London. Her er det penger å spare!
Leiebil i England Generelle tips om leie av bil i London-området/England finner du her.
Været i London Vi gir deg her siste oppdatering av London-været, samt langtidsvarsler.
 
     
     

Enda en side fra MG.no!

Utgiver: Martin Granum