London guide
England.no forside | London Fakta | London Kart | Overnatting / hotell | Severdigheter | Shopping | Flybilletter | Restauranter | Musical | Fotball
 

 

Billige flybilletter til London

billige flybilletter til London
 
 
 
Det er nok av ting å bruke penger på i London, så det er inge vits i å bruke halve reisekassa på flybilletter for å komme seg dit. England.no gir deg tips og råd for billige flybilletter til London:
 
Booking: I likhet med hotellbestilling, lønner det seg også ved bestilling av flybilletter å være sitt eget reisebyrå! Og de aller billigste billettene finner man alltid på nettet, da man her slipper unna med lavere administrasjonsgebyrer enn ved bestilling over telefon eller skranke. Det finnes flere trygge sider på nettet som hjelper deg med å finne billigst mulig fly. England.no anbefaler at du sjekker disse: ebookers, FlyPrice, Supersaver, Travelstart, GoToGate, Travellink.
 
Tidspunkt: Flyprisene til London avhenger mye av tidspunkt. "Alle" vil på weekend-tur til London. Flyprisene fra Norge til London er derfor på topp torsdag og fredag, og fra London til Norge er de på det dyreste på søndager. Men husk at man nesten ikke merker hvilken ukedag det er i London. Her svinger det stort sett like mye på en onsdagskveld som en lørdagskveld! Derfor er det et godt tips å prøve å legge turen utenom helgen om man har mulighet til dette. Det kan ofte bety halv pris og vel så det på flybillettene.
 
Flyplass: London har flere flyplasser. Til og fra Norge er det stort sett Heathrow og Stansted som er brukt. Heathrow er den største av disse flyplassene, og er mest moderne og har noe bedre kommunikasjonstilbud inn til byen. Men her er også flypassavgiftene høyest, og derfor er flybillettene hit ofte dyrest. Men å reise over Stansted fungerer også svært godt, så vær ikke redd for å benytte denne flyplassen om du kan spare noen kroner på det.
 
   
Anbefalte tilbydere av flybilletter til London:
   
ebookers Et av verdens største reisebyråer på nett, som man ikke kommer utenom når man skal bestille London-ferie.
FlyPrice Søkemotor som kan hjelpe deg å finne flykuppet til London
Supersaver God tjeneste for fly og hotell i London.
Travelstart Man finner ofte gode priser på fly og hotell hos Travelstart.
GoToGate Hos GoToGate finner du ofte gode priser til London
Travellink Travellink opererer med gode priser på pakkereiser til London
 
 
Populære London-søk på nett:

london

   
Billig hotell i London Det er dumt å betale for mye! England.no hjelper deg å finne billig hotell i London.
Billige flybilletter til London Vi hjelper deg å finne de billigste flybillettene til London. Her er det penger å spare!
Leiebil i England Generelle tips om leie av bil i London-området/England finner du her.
Været i London Vi gir deg her siste oppdatering av London-været, samt langtidsvarsler.
 
     

Enda en side fra MG.no!

Utgiver: Martin Granum