London guide
England.no forside | London Fakta | London Kart | Overnatting / hotell | Severdigheter | Shopping | Flybilletter | Restauranter | Musical | Fotball
 

 

London attraksjoner - sightseeing

Attraksjoner i London
 
 
 
Du har noen dager til rådighet i London, og har vel for lengst forstått at du ikke rekker å se og gjøre alt... Men hva bør man prioritere å få med seg? England.no gir deg en topp 10-liste over Londons severdigheter.
 
London topp 10 severdigheter:
 
Musical! London ER musicals, og musicals ER London! Selv om du ikke er noen ihuga musical-fantast, bør du få med deg en musical i London! Det er noe eget med hele rammen og stemningen rundt. Les mer her...
Fotballkamp! I London (som i England generelt) er ikke fotball bare fotball! Her er det selve livet for mange. Stemningen på fotballkamp i England er unik, og vil garantert være en opplevelse for både de som elsker fotball og de som ikke har noe forhold til det. For det er ikke på banen det store skjer, men på tribunen! Les mer her...
Palace of Westminster Kanskje det mest kjente postkortmotivet fra London. Huser det britiske parklamentet, og kanskje mest kjent; det 98 meter høye klokketårnet "Big Ben". Westminster bridge er en fin "spot" for å se Palace of Westminster.
Oxford Street Man har liksom ikke vært i London uten å ha vandret i folkehavet opp Oxford Street. Europas lengste handlegate hvor de fleste butikkjeder med respekt for seg selv er representert. Styr om mulig unna lørdag formiddag her, da er det "crowded".
Notting Hill/Portobello Road Market Ja, bydelen er like sjarmerende som i filmen - og du vil garantert kjenne deg igjen om du har sett den. Portobello Road Market i Notting Hill er en fargesprakende folkefest som arrangeres hver lørdag.
London Eye Parierhjul som ligger på andre siden av Themsen for Westminster Palace. 135 meter over bakken garanterer for byens beste utsikt.
Madame Tussauds Vokskabinett Vil du være garantert å se en kjendis i London, stikker du innom Madame Tussauds. Utrolig livaktige voksdukker av mange av verdens største kjendiser.
Tower Brigde / Tower of London Tower bridge er en av verdens mest karakteristiske broer, og kanskje den mest fotograferte? Ligger like ved Tower of London, som har fungert som både kongelig residens of fengsel.
Piccadilly Circus / Leicester Square Piccadilly Circus er en av Londons mest kjente "spots". Trafikknutepunkt med sine kjente, lysende reklametavler. Like ved ligger Leicester Square, en plass hvor det syder av liv, særlig på kveldstid, og som er kjent for et livlig salg av rabatterte Musical-billetter.
Hyde Park Kongelig park og et kjærkomment grøntområde i travle London. Vi anbefaler å gå inn i parken ved kjente Speakers Corner og i tillegg få med deg det sjarmerende området rundt Marble Arch som ligger ved denne parkinngangen.
Litt av alt? Bussguiding! Hvis du kjapt vil "komme gjennom" Londons attraksjoner, kan vi anbefale sightseeingbussene. Her får du med deg litt av det det meste med egen guide. Man kan kjøpe dagspass og fritt hoppe på og av busser på faste holdesteder. Les mer her.
 
 
 
 

london

Populære London-søk på nett:
   
Billig hotell i London Det er dumt å betale for mye! England.no hjelper deg å finne billig hotell i London.
Billige flybilletter til London Vi hjelper deg å finne de billigste flybillettene til London. Her er det penger å spare!
Leiebil i England Generelle tips om leie av bil i London-området/England finner du her.
Været i London Vi gir deg her siste oppdatering av London-været, samt langtidsvarsler.
 
 
 
     
     

Enda en side fra MG.no!

Utgiver: Martin Granum